Godkväll!

Kategori: Bilder / 2008-11-26 ▲ 21:12:13


Hejsan allihopa! Vill bara säga förlåt för att jag inte har lagt ut något inlägg på hur länge som helst! Jag har haft fullt upp med skolan och dans så jag har låtit Jackie lägga ut allting denna veckan, sorry! Så nu när jag väl lägger ut måste jag bara tipsa alla att köpa Kanye Wests nya album, 808's & Heartbreaks som verkligen har gjort denna skolveckan roligare än vad den egentligen var! Nu ska jag gå ner och äta med min familj innan jag gömmer mig under täcket och somnar!

Godnatt och ett stort PussLove Sandrita!

Hankypanky

Kategori: Bilder / 2008-11-26 ▲ 19:49:43


Hankypanky vill så gärna vara med på vår blogg som att han älskar och avgudar oss!
Henke är helt underbart snäll och alla tjejer bara älskar honom! Och det bästa av allt är att han är singel!
Så tjejer om han är eran typ sa adda han msn! [email protected]

PussLove på er!

Spökbrev

Kategori: Bilder / 2008-11-25 ▲ 19:43:07


Gud vad rädd jag blev nu är Mathilda och Sandrita kastade in ett brev till mig jag trodde att det var ett spökbrev! Men på brevet stod det att vi ska ha julmys den 13 december med dem bästa, gud så mysigt.
Sandrita kom försent till skolan idag igen men hon hade för första gången en bra andledning. Jag fick böter på 1200kr på bussen! Grattis gumman säger jag. Skoldagen var helt okej idag bara väldigt trötter alla timmarna.
Nu hade jag tänkt att plugga lite PussLove Jackie

Chris

Kategori: Bilder / 2008-11-24 ▲ 21:01:57


Vackert är allt som ses med kärlekens öga.

Äkta vän!

Kategori: Bilder / 2008-11-24 ▲ 18:50:32


En äkta vän sttår aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara påväg nedåt.

24 November

Kategori: Bilder / 2008-11-24 ▲ 18:45:07



Hej på er!
Vilken trög dag idag, har varit hur trött som helst fattar inte hur jag kan vara så trött efter en slapp helg. Sandrita hade ju såklart försovit sig i morse så det blev inget matteprov för henne idag heller men hon hann ju vara med på två lektioner idag. Det tycker jag är värt en kram till henne sedan! Det blev ingen mat i skolan idag för vi hann inte jag trodde verkligen att jag skulle dö ett tag men tur ändå att Sandrita fick en lysande ide att köpa muffins!
Min pojkvän kom förbi till min skola sista lektionen med en chokladhjärtan så gullit av honom!

Nu funderar jag på att träffa Chris eller bara slappa kan inte bestämma mig. Fårse hur jag gör men nu ska jag äta lite med familjen först PussLove  Jackie

Godkväll!

Kategori: Bilder / 2008-11-23 ▲ 20:31:31


Heejsan! Nu har vi nyss tittat på Gossip girl och dem är ju helt underbara. Älskar verkligen alla i Gossip girl men vem gör inte det liksom? Sandrita och Chris åkte hem nyss inte så kul att vara själv utan dem bästa. Men en sak är kul jag och min pojkvän Chris har vart ihop i två månader imorgon! Gud vad jag älskar Chris trodde verkilgen inte att man kunde bli så kär.
Idag så hade jag och Sandrita hur kul som helst vi spelade in massa filmer när vi sjöng till Bubbles! Vi har haft en jätte soft och mysig dag idag med massa bus älskling!
Imorgon ska Sandrita tidigare till skolan för hon har ju missat matteprovet inte så ovanligt om man heter Sandrita.... Men jag får ju sovmorgon som att jag har vart så duktig och gjort matteprovet gud så härligt!
PussLove Jackie

Godmorgon!

Kategori: Bilder / 2008-11-21 ▲ 07:24:11


Godmorgon! Nu ska jag äta frukost och senare hämta upp min syster Sandrita. Det är ju fredag idag hur skönt som helst. Helgen är ju det bäst då kan man sova hela dagarna om det är så fast det ska nog inte jag göra. Jag tror inte att vi har så många lektioner idag men jag vet att sista lektinonen är gymnastik. Jag och Sandrita kommer säkert vara klara från skolan halv fem idag tidigast för vi är så länge kvar i omklädningsrummet och sjunger och dansar! Vid fem då så får jag träffa min underbara pojkvän ska bli så mysigt att få pussa på honom. Sandrita får gå ut och ragga killar ikväll hon är ju den snyggaste singelbruden i stan! Nu måste jag gitta till frukostbordet vi hörs ett stort PussLove från Jackie!

Godnatt

Kategori: Bilder / 2008-11-20 ▲ 22:24:52


Godnatt nu ska jag sova ett stort PussLove till alla!

Puss

Kategori: Bilder / 2008-11-20 ▲ 21:43:31


Vilken mysig puss!

Sara, Jackie och Sandra

Kategori: Allmänt / 2008-11-20 ▲ 21:36:15


En rolig shoppingdag i göteborg med dem bästa !

Sara och Linnea!

Kategori: Allmänt / 2008-11-20 ▲ 21:32:47


Idag åker våra goingar till Stockholm på deras filmpremiär lycka till flickor vi älskar er!

Snö

Kategori: Allmänt / 2008-11-20 ▲ 20:15:13


hejsan! Vaknade precis av att det snöa blev hur glad som helst det är ju så mysigt med snö! Jag känner hur det verkligen pirrar i hela kroppen av glädje. Har haft världens segaste dag i skolan idag men dagen blir alltid roligare när jag får träffa mina underbara klasskamrater!
Nu funderar jag på att gå ut och leka i snön det är ju nästan ett måste. När jag var liten älskade jag att göra snöänglar för alla små barn vill ju vara en vacker ängel. Men först ska jag äta hamburgetallrik det är ju så gott särskilt när det är massa grösaker till mums!
PussLove Jackie

Godnatt

Kategori: Allmänt / 2008-11-19 ▲ 19:19:42
 

Hej! Nu har min lilla solsråle åkt hem men funderar på att att slå henne en pling. Ikväll ska jag bara slappa är hur trött som helst kansek inte bara jag som är det mitt i veckan? Man måste ju komma i tid i säng för det är ju skola imorgon ganska tråkigt tycker jag... Jag gittar nu så hörs vi imorgon ha en underbar kväll puss Jackie!
PussLove

Uppfunnen mobil!

Kategori: Allmänt / 2008-11-19 ▲ 18:28:46
Hejsan allihopa Sandra här! Jag sitter här och bloggar och Jackie som står och grejar med sitt underbara hår! Det håret är allt fullt av hemligheter, eller vad är det dem säger i Mean girls? Jo, jag måste bara berätta att min rosaglittriga älskling lever! Jag letade överallt, både i väskan, jackan och i Jackies rum men utan något resultat. Plötsligt får jag reda på att min älskade mobil ligger hemma hos vår blonda vän Sara som visst hittat den i skolan. Men nu ska jag gitta iväg, vi hörs imorn. Sov gott alla!
PussLove










RSS 2.0