Frossar mig själv

Kategori: Allmänt / 2012-03-31 ▲ 19:58:42

Godagens på er!!

Idag har jag varit duktig och städat massa och tvättat.. Så skönt att jag är klar haha!! Har vräkt i mig massa färska räkor blev så himla sugen på det.

Idag är jag sjukt trött så jag la mig i min säng nu haha slappis. Hur mår ni idag då?

PusdLove J


Love sport

Kategori: Allmänt / 2012-03-30 ▲ 22:40:42

Har inskaffat mig ett par nya träningskor som jag ska ha till gymmet! Såå himla snygga tycker jag.

PussLove J


Hååår

Kategori: Allmänt / 2012-03-30 ▲ 18:39:48

Vad tycker ni om mitt långa hår haha ska jag klippa det lite kanske?


Among The Trees

Kategori: Allmänt / 2012-03-29 ▲ 17:24:16

Tjoho!

Just nu är jag påväg hem till mina föräldrar för jag ska umgås med min lillebror innan jag ska iväg på middag hos några kompisar ikväll. Jag är helt slut i kroppen efter att vi tränade och vi tränar inte så hårt haha. Men det blir nog bättre snart. Kul har vi iallafall!

Vi hörs sen lovers••

PussLove Sandrut


Monster

Kategori: Allmänt / 2012-03-29 ▲ 16:57:42

Haha har får ni en ful bild på oss från gymmet!! Det blev inte så mycket träning för oss vi hade tyvärr bråttom. Nu har jag precis ätit en smarrig omelett den var sååå god.. Ni kan få receptet på min om ni vill... Nu ska jag till Snäckan och fika med min mamma.

PussLove J


Godmorgon

Kategori: Allmänt / 2012-03-29 ▲ 10:44:50

Nu ligger jag i min säng och orkar egentligen inte gå upp men jag måste ut och rasta hundarna!! Sedan blir det lite träning för mig och Sandra.. Vad ska ni hitta på idag då? Hoppas att det inte blir snö till helgen för jag vill grilla haha och så vill jag ha räkfrossa med Sandra på min ballkong.. Mys det hade varit!!

Nu ska jag ta mig upp och gå ut på en liten promenad!!

PussLove J


Way Of Summer

Kategori: Allmänt / 2012-03-29 ▲ 01:01:37

Jag och Agnes på Peace & Love förra sommaren JAG AVLIIDER

Och vänner! I sommar blir det festivaler såklart! Jag och alla mina kära syskon förutom Emma buhu, ska till Summerburst. Det ska bli underbart för dom är underbara♥♥

Och lite senare i sommar så ska jag och bästi Jackie till.......BAM! Way Out West!!! ÅÅh underbart det också. Lääängtar till Black keys och Florenceee. Ibland får livet till det tjoho.

Nu ska jag somna glatt, så vi hörs imorn lovers!

PussLove Sandra

Cannons

Kategori: Allmänt / 2012-03-29 ▲ 00:02:59


Kom på att jag aldrig sover ändå. Så jag kan lika gärna blogga! Världens mysigaste Lilleman ligger här och myser med mig samtidigt som jag lyssnar på underbara Youth Lagoon. Vad gör ni? Jag såg på Djungelns Drottning förut. Dom är ju helväck allihop fast ändå så rara haha! Fast jag blir ändå deppoo när jag ser på det dock. För jag blev inbjuden på casting för Paulina Friman(Starborn) som är med i programmet i höstas. Hon har gjort en låt som heter "Never gonna let me go" och hon ville ha dansare till sin musikvideo, så några kontaktade mig meeen dum som jag var tog jag inte chansen. För jag hade fått Lilleman samma dag. Men jag tror att allt händer av en anledning så förmodligen var det ment to be.

PussLove Sandruttan♥

PussLove SSSS

Sluta Dröm Om Det Ljuva Livet Du Kommer Aldrig Vara Med Om Det Och Be Aldrig Mer Om Ursäkt För Sakerna Du Aldrig Gjorde

Kategori: Allmänt / 2012-03-28 ▲ 23:35:47

Ååh visst var det fint väder igår? Det Kändes precis som en varm junidag! Och idag var det också hyffsat varmt. MEN när jag pratade med Klas igår så sa han att det skulle snöa i helgen?! Blääää.

Nu kom jag ganska nyss hem från Jackie! Vi tränade aldrig för vi kom på att det var stängt haha, så vi för göra det imorgon istället wiii. Jag har aldrig varit en träningsmänniska. Jag tycker verkligen att gym är tråkiga och konstiga. Bollsport kan vara något av det värsta jag vet haha. Dans är det ända jag någonsin har tyckt om. Kanske för att jag har dansat hela livet typ, eller för att man inte tänker på att man tränar, jag vet inte. Men nu ska jag ge gymmet en chans så får vi se!

Natti fellows•

PussLove Sandraa


Ge mig lite vindruva tack

Kategori: Allmänt / 2012-03-28 ▲ 20:01:31


Lycka

Kategori: Allmänt / 2012-03-28 ▲ 19:59:57
Så här ser det ut när mina två älsklingar leker hahah

Lips chick

Kategori: Allmänt / 2012-03-28 ▲ 19:21:25

Ojoj vad jag har varit nyttig idag asså haha bara ätit massa bra saker tills precis nu!! Nu var det nog tyckte jag så jag proppa i mig massa choklad...

Idag har jag jobbat fram till kl 3 sedan träffad jag min bruna lilla vän så vi luncha i stan och tog oss en sväng till Torp! Vi åkte med hennes fräcka bil en liten cabbe så vi tog ner taket och spela ashööög musik haha!!

Jag och Sandra ska träna ikväll hörs senare
PussLove J


JackieoSandrita

Kategori: JackieOsandrita / 2012-03-28 ▲ 01:17:00


Vi vill säga TACKTACKTACK till er för att ni läser här varje dag!! Ni blir bara fler och fler och det är megakul♥

Så tack med en gigiantisk PUSS från oss!




PussLove JackieoSandrita

Lång

Kategori: Allmänt / 2012-03-27 ▲ 21:36:31
Både jag och Sandra är ganska så långa hahah vi är stora människor!! Jag är mist 175 cm var jättelängesedan jag mätte mig så jag kanske är längra jag tror det !!!!

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt / 2012-03-27 ▲ 20:28:31
Hejsan hoppsan på er!!♥
Idag har jag varit ledig och myst med Sandra i det härliga vårvädret. Vi har fikat på en uteservering i stan och solat samtidigt så att vi får lite färg, det är såå skönt för jag har så himla bra pigment. Så brun blir jag snabbt hahah... Sedan så gick vi och kolla in Sportlife vi har faktiskt tänkt att börja träna så att vi blir lite tighta hahah.. Så imorgon ska vi nog köpa gymkort där.

Just nu äter jag vaniljyohgurt älskar det!! Ska snart titta på Top Modell Sverige såå jävla bra. Jag hoppas att Alice åker ut håller någon med mig?

Jag tänkte visa er lite bilder från fjällen när jag och Sandra åkte snowboard!!

PussLove J










RSS 2.0