Emma S

Kategori: / 2012-06-26 ▲ 01:26:04
Jag har länge letat efter en face mist. Jag får vääldigt sällan finnar. Har nog inte haft mer än ungefär 10 i hela mitt liv, haha. Men det är så göött när huden är helt återfuktad. Jag smörjer in mig flera gånger under dagen med mina ansiktskrämer men jag tänkte att det hade varit käckt med en sån här som jag bara kan spruta på när som helst för att bli fräshare och återfuktad! Man kan även använda den över smink.♥
 
PussLove SSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brightness

Kategori: / 2012-06-26 ▲ 01:17:31
 
På onsdag morgon åker vi till peace & love. Så packningen är igång för fuuulllt! Jag är så himla sugen på en lååång "kofta" som denna ovan. Älskar långa, nästan transparenta grejer som man kan gömma sig bakom. Måste hitta en såådan waaaa.
 
Som nästan hela Sveriges bloggläsare har förstått vid det här laget är det alltså något fel på blogg.se appen. Det är därför vi ligger lågt. Nästa vecka, när vi kommer hem kommer bloggen ha ett annat utseende och vi kommer blogga som aldriiiig förr!
 
PussLove Sandrita

Midsommar!

Kategori: JackieOsandrita / 2012-06-22 ▲ 16:45:52

Waaaah. Trevlig midsommar kära läsare! Igår kväll badade jag badtunma natten lång och råkade somna där ute på wcpe. Men det blev inte så mycket sömn för det var så sjukt ljust hela natten! Såg på Twilight också, och det var perfekt miljö att se dom filmerna där för man lever sig in sjukt mycket och allt känns verkligt maha. Idag har jag jobbat hela dagen och jag och Jackie Ska ju hitta på något skoj! Vi har några alternativ men vi vet inte vad vi ska välja!

Just nu sitter jag hemma hos min familj och PROPPAR i mig sill och jordgubbar. Proppade även i mig en tårta på jobbet hahaha. Det var en rar kille som jobbade på Pondus som kom in med en tårta han bakat. Så snällt! Och vem är jag och inte äta upp den?!

Tjoho!
PussLove Sandrut


22 juni

Kategori: Allmänt / 2012-06-22 ▲ 16:07:47

Här får ni lite roliga bilder!


Sommarkvällen

Kategori: Allmänt / 2012-06-22 ▲ 12:58:13

Glad Midsommar!!

Vi hade det supermysigt igår allt var helt perfekt! Och idag är det midsommarafton vad ska ni hitta på? Själv ska jag och Sandra hålla ihop som vanligt haha! Fast vi vet inte riktigt än vad vi ska hitta på.

Ska bara meddela att vi ska bygga om på bloggen nu till veckan så det kan ju krångla lite.

Have fun PusdLove J


Härlig dag

Kategori: Allmänt / 2012-06-21 ▲ 16:27:57

Heey alla fina!
Idag lyser solen och det är verkligen tropiskt värme så gott!! Jag har städat min gamla lägenhet som en galning idag..... Fast nu ska jag snart ut till Snäckan och äta mat med familjen för min mamma fyller år!

PussLove J


WildFox

Kategori: Allmänt / 2012-06-21 ▲ 02:05:16
A

Wildfox, star crossed lookbook!

PussLove Sandrita

Några Fina Dagar

Kategori: Allmänt / 2012-06-21 ▲ 01:49:06

PussLove SSsss

Fearless Sunlight

Kategori: Allmänt / 2012-06-21 ▲ 00:44:08


Nästa vecka åker vi till Peace & Love och vi längtar såååå!! Vi får hoppas på att Rihanna inte bangar och på att solen är med oss♥

PussLove Sandrut

Trägårn!

Kategori: JackieOsandrita / 2012-06-19 ▲ 21:33:44

Vi vill vi tipsa om att dra till Trägårn i Uddevalla, som imorgon kväll blir besökta av Safari Sound. En RedStripe turné som åker runt i Sverige! Kommer bli fett!!

PussLove JackieoSandrita!


Black Denim

Kategori: Allmänt / 2012-06-19 ▲ 02:06:23


Ett gosigt litet klädval häromdagen på jobbet! Jag kunde ju ändå inte sova som vanligt så jag passar på att blogga lite. Åh är så himla trött! Jag har inte sovit nästan något i helgen, förutom igår för då sov jag och Jackie ut läääänge. Men det är så konstigt att ha sömnproblem. Var hos doktorn en sväng idag och det kunde visst bero på mitt gluten, men vad vet jag. Jag kanske har en superstressad hjärna som inte vet hur man slappnar av. Det säger min syster iallafall haha. Och att jag alltid har varit sån. Jag kommer ihåg när jag och mina syskon var små och typ kunde komma hem från skolan eller från något annat och satte oss i soffan en stund för att myyysa. Ja, då somnade dom nästan alltid i soffan. Och jag satt där vaken som ett fån. Jag har aldrig somnat mitt på dagen sådär. Hur trött jag än varit. Blablablaaa vad jag tjatar. Ingen annan är ju vaken nu så jag får ju prata med er haha!

Sov så gott!

PussLove Sandrita

Nighty

Kategori: Allmänt / 2012-06-19 ▲ 01:01:19
image descriptionimage description

Såhär såg jag ut på brällöopet i lördags! Klänningen fyndade jag på Bikbok för 200 spänn typ!! Galet billigt.
Bröllopet var förövrigt fiiint och alla var så glada.

Ikväll har Jackie och jag haft mys som vanligt. Hon lämnade sina två vovvar här för dom ska sova över hos Lilleman hihihihiiiiii. Så nu ligger jag och kliar dom till söms.

PussLove Sandrut

Wedding Time

Kategori: JackieOsandrita / 2012-06-16 ▲ 14:05:41

Ååå vilken kväll vi hade på Trägårn här i Uddevalla igår!! Vi sov inte en enda minut inatt.. Haha, så Idag mår jag precis som jag borde. Just nu är jag påväg till ett bröllop. Filles bror ska gifta sig, wiho!

Bilder på vad jag har på mig får ni senare, men denna har jag i handen. Det är min mormors gamla clutch. Så fin med pärlor på!

Ha en fin dag!
PussLove Sandruta


Theori

Kategori: Allmänt / 2012-06-14 ▲ 01:46:49


Stella Mccartney. Ääälskar clutchen! Så shiny och fin. Lite kul är också att vitt är det nya svarta. Man ser så ljus ut. Jag köpte faktiskt en vit, transparant långkjol förut på JC. Såå fin. Jag ska på bröllop i helgen och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig... Men man får inte ha vitt va? Något annat som är vitt och väldigt fint är Jackies nya lägenhet, åh vilken dröm säger jag bara. Jag längtar tills jag får min! Bredvid hihi..

Godnatt på er.
PussLove Sandrut

Happy Bday Lovie

Kategori: Allmänt / 2012-06-14 ▲ 01:36:18
GRATTIS MITT HJÄRTEGULL PÅ DIN 20ÅRS DAG!!!!!!!!!!!!!



PussLove Sandrita










RSS 2.0